BnB Palvelut

Teemme kaiken puolestasi

Räätälöityä palvelua juuri sinun toiveidesi mukaisesti

Tarjoamme eritasoisia palvelupaketteja asuntosi lyhytaikaiseen vuokraukseen, joista voit valita itsellesi mieluisimman.

Kauttamme saat asuntoosi ammattimaisen valokuvauksen, siivouspalvelun, lakanoiden ja pyyhkeiden vaihdon sekä avaintenluovutuksen. Voimme olla mukana alusta lähtien – luomme asunnollesi tilin esimerkiksi Airbnb- ja Booking.com -palveluissa, olemme  yhteydessä asunnossasi yöpyvään vieraaseen varauksesta lähtien, hallinnoimme tiliä ja vastaamme asiakkaiden kysymyksiin ja pyyntöihin.

Voimme myös sopia, että hoidamme vain pienen osan asunnonvuokrauksesta. Se voi olla esimerkiksi ennen ja jälkeen siivous sekä avainten luovutus ja vieraiden vastaanotto. Räätälöimme yhdessä juuri sinulle sopivan paketin.

Kalustamme asuntoja

Jos asunnossa ei ole huonekaluja riittävästi kalustamme sen

Hienotunteisuus on meille tärkeää

Toimimme aina hienotunteisesti sekä asiakkaidemme odotuksia ja toivomuksia toteuttaen. Asiakkainamme on niin loma-asuntoja kuin vakituisia koteja lyhytaikaisesti vuokraavia. Jotta jokainen asiakkaamme voi huoletta luovuttaa asuntonsa lyhytaikaiseen vuokraukseen, teemme jokaisesta varauksen tehneestä matkailijasta taustaselvityksen. Näin varmistamme, että asunnossasi yöpyvät vain luotettavat vieraat. Ja mikäli huolia tai kysymyksiä tulee eteen, olemme tavattavissa 24/7.

Joka kuukauden päätteeksi saat raportin toteutuneesta vuokrauksesta ja kertyneet varat.