BnB Palvelut

Teemme kaiken puolestasi

Pia, Tiina ja Tiina – me olemme BnB Palvelut

Perustimme BnB Palvelun luontevana jatkona omalle lyhytaikaiselle vuokraustoiminnallemme. Olimme vuokranneet pitkään asuntojamme kotikaupungissamme vierailleille matkailijoille ja saaneet niistä hyvää palautetta – mukavan lisäansion lisäksi. Huomasimme nopeasti, että voisimme auttaa muitakin. Käynnistimme toimintamme vuonna 2018 ja olemme sinä aikana palvelleet niin ystäviä ja tuttuja kuin hyvän sanan kiertämänä ulkopuolisia asiakkaita.

Yksilöllinen palvelu on valttimme.

Meillä on pitkä tausta palvelualalta ja teemme työtä BnB:ssä sydämellä ja  kokemuksella. Saat suoraan meidät kiinni, mikäli sinulla on kysymyksiä tai asioita, joita haluat kanssamme pohtia. Asiakkaidemme kodit siivotaan ja stailataan huolella ja hyvällä maulla – aivan kuin laittaisimme omaa kotiamme kuntoon. Kuuntelemme asiakkaitamme herkällä korvalla ja muokkaamme haluamasi palvelun juuri sellaiseksi, että se sopii sinun asuntoosi ja elämäntilanteeseen. Kotisi on työmme jälkeen valmiina vastaanottamaan vieraita läheltä ja kaukaa!

Ja mikäli epäröit, onko asuntosi soveltuva vuokraustoimintaan, niin voimme kertoa, että kauttamme kulkee kaikenlaisia ja kaikenkokoisia ihania koteja. Ota siis meihin rohkeasti yhteyttä, niin autamme sinut mielellämme alkuun.